Dé website voor vrouwen in (vroeg) herstel van een verslaving.

Stick with the Winners

Inspiratiesessie

"Suikerinname kan leiden tot een terugval in middelen."


Programma:

In deze fascinerende, liftende en informatieve voordracht zal ik je meenemen in de wereld van feiten over synthetische suiker. Door de verrassende kennis die je ter oren komt, zal je een duidelijk beeld krijgen hoe destructief suiker is voor lichaam en geest. Zo kom je erachter dat suiker niet alleen zorgt voor gaatjes in je tanden, maar ook kan leiden tot een terugval in herstel.

In deze motiverende voorlichting krijg je naast de feiten en gevolgen ook tips aangereikt. Deze tips zorgen ervoor dat je een bewustere keuze gaat maken. Er ontstaat ruimte om opnieuw te creëren. De fundering van herstel wordt verstevigd.

Voor wie:

Vrouwen in (vroeg) herstel van hun verslaving. De setting zal je een geborgen en vertrouwd gevoel geven. In deze positieve en respectvolle sfeer, zonder oordelen, zul je je gewaardeerd voelen. Op deze manier kun je alle informatie bewust tot je nemen.

Investering:

Na de 45 minuten durende, interactieve sessie, is je geluksgevoel toegenomen. In de daaropvolgende 15 minuten is er ruimte voor een vragenrondje. Voor slechts €4,99 kan je erbij zijn.

Wil jij erbij zijn?:

Meld je dan nu aan via het contactformulier op de website. (Uiteraard zullen je gegevens niet aan derden worden vertrekt en wordt je anonimiteit gewaarborgd.) De betaling zal contant plaats vinden bij binnenkomst.

Wanneer:

Dinsdag 7 april 2020. Van 19:30 tot 20:30 uur.

Locatie:

Vleugels

Elandstraat, 77A, 2513 GM Den Haag