Dé website voor vrouwen in herstel van mentale onbalans.

Girl Power

Hooggevoelig

Herstellen is een zware taak en vereist moed en doorzettingsvermogen. Alle prikkels van buitenaf komen ongefilterd binnen. De indringende geur van parfum, het lawaai van de claxonnerende automobilist, de negatieve sfeer rondom een ruziënd koppel, afgrijselijk kleurgebruik op een webpagina, een intens verdrietige film, een drukke supermarkt met jengelende kinderen en de welbekende, overvolle meeting-zalen. Daarbovenop komen de impulsen uit de innerlijke belevingswereld. Je gevoelens, emoties en gedachten die je brein ineens te verwerken krijgen. Holy moly!

Voor hooggevoelige mensen is dit geen pretje. Verre van zelfs! Zonder middelen zul je creatief moeten zijn in de omgang met de dagelijkse, overweldigende indrukken.

Hooggevoeligheid is een karaktereigenschap. Een extra gave. Het brein van een hooggevoelig persoon (HSP) is anders geprogrammeerd dan dat van iemand zonder deze sensitiviteit. Herken je jezelf hierin? Wil jij aandacht besteden hoe je de heftige informatiestromen kunt beteugelen? Wil je leren omgaan met deze extra gave zodat je stresslozer en prikkelarmer door het leven kan navigeren? Hou dan de website goed in de gaten en lees de artikelen!