Dé website voor vrouwen in (vroeg) herstel van een verslaving.

Stick with the Winners

Freelance schrijver

Zoek je een freelance tekstschrijver met de niche; vrouwen in (vroeg) herstel van een verslaving? Of zoek je iemand die een verhaal creëert door middel van het beschrijven van een pijnlijke emotionele gebeurtenis gevolgd door het aanreiken van een oplossing op een motiverende toon? Dan hoef je niet verder te zoeken, yes gevonden!

Ik zet jou verhaal om in een emotioneel prikkelende, visueel tintende, pakkende en onvergetelijke tekst. Krantenartikel, magazinecolumn of blogartikel? Kom maar op!


Spreker inhuren

Loop je al langer met het idee rond om het ziekteverzuim op de werkvloer terug te dringen? Of ben je van plan om te investeren in de gezondheid van de mensen waarvoor jij verantwoordelijk bent door middel van preventieve maatregelen?

Ben je op zoek naar iemand die een inspirerende en motiverende speech kan geven over het herstellen van een verslaving met als doel een bijdrage te leveren aan de gezondheid van jouw cliënten, leerlingen of werknemers?

Doordat ik het roer in mijn leven volledig heb omgegooid, ben ik gewend geraakt om te praten voor groepen over alles wat met herstel van een verslaving te maken heeft. Voor mij is het een groot genoegen om mensen bekend te maken met de sluwe vijand, de ziekte verslaving. 


Ben je geïnteresseerd in mijn diensten?

Stuur dan via het contactformulier een mailtje. 

Samen overleggen we de wensen en mogelijkheden.